Loading Events

Bashkia Shkoder

October 10 @ 10:00 am - 1:00 pm

Panairi i Rrethinave

Panairi i promovimit të vlerave dhe resurseve të trashëgimisë kulturore, natyrore dhe produkteve të territorit në Njësinë Administrative Rrethina.

Venue

Rruga 13 Dhjetori
Shkoder, 4001 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics