Loading Events

July 26 @ 8:00 am - September 30 @ 9:00 pm

Pass Valbonë-Theth

 • Tours

Buy Tickets

Pass Valbonë-Theth

English

Trip Overview

-Tiranë

-Komani Lake

-Bajram Curri

-Valbonë

-Theth

-Mrizi i Zanave

 

Itinerary

Day 1: Tiranë – Komani Lake – Valbonë

-Depart from Tirana at 05:00 at the Jordan Misja Artistic Lyceum. (Start early to arrive at the departure time for the Koman ferry departing at 09:00 hrs);

-Koman;

-Ferry ride in Komani lake for 2 hrs and 30 min;

-Coffee break in Bajram Curri;

-Depart to Valbone;

-Arrival in Valbone, traditional lunch;

-Accommodation in guesthouse;

-Time to explore the village;

 

 

Day 2: Valbonë – Qafa e Valbonës – Theth

-Early breakfast;

-07:00 ready for hike;

-During hike we will have short breaks along the way and 2 long ones;

-At 14 hrs arrival in Theth;

-Free time;

-At 17 hrs short walk to Defense Tower and Thethi waterfall;

 

 

Day 3: Stone bathtubs – Blue Eye – Mrizi i Zanave – Tiranë

-Breakfast at 9 o’clock starts at the bathtubs;

-Walk to Blue Eye;

-Back to village at 14 hrs.;

-Short break;

-Lunch at Mrizi Zanave Restaurant.

-21 hrs. Arrival in Tirane.

 

 

What’s Included:

 • All Transport
 • Accommodation
 • All Dinners
 • All breakfast
 • Second day lunch
 • Tour Guide
 • Defense Tower Ticket

 

Kalimi Valbonë-Theth

Shqip

Informacione të përgjithshme

-Tiranë

-Theth

-Valbonë

-Liqeni i Komanit

-Mrizi i Zanave

 

Itinerari

Dita 1: Tiranë Theth- Vaskat e Gurit Syri i Kaltër Kanioni i Grunasit

-Nisja bëhet nga Tirana në orën 7:00 tek Liceu Artistik “Jordan Misja”.

-Ndalesë për kafe në Shkodër

-Mbërritja në Theth rreth orës 11.

-Sapo mbërrijmë nisim eksplorimin e Thethit.

-Nisemi drejt Vaskave te gurit me transportin e zonës, aty do te mund te konsumojmë edhe dreken.

-Destinacioni i rrathes do te jete Syri i Kalter rreth 1 ore e gjysem ecje nga Vaskat e gurit. Guximtaret do te keni mundësi te lahen ne ujin e kristalte e te ftohte te Syrit te Kalter.

-Kthimi ne fshat vizite tek Ujvara, Kulla e Ngujimit dhe tek Kisha.

-Darka në Theth me gatime tradicionale.

 

Dita 2: Theth Qafa e Valbonës  Valbonë

-Mëngjesi në Theth herët në mëngjes;

-Në orën 07:30 nisemi për të kaluar nga Thethi ne Valbone;

-Gjatë kalimit do bëjmë pushime të shkurtra përgjatë rrugës dhe 2 pushime të gjata, tek e dyta do kemi mundësi të konsumojmë dhe ushqimin të cilin e kemi marrë me vete në formën e piknikut;

-Ne oren 14:00 mbërritja në Valbone;

-Kohe e lirë për të pushuar;

-Në orën 17:00 vizitë Lumi i Valbones, Mulliri, Liqeni i Xhemes;

-Darka në bujtinë me gatime tradicionale.

 

Dita 3: Valbonë Liqeni i Komanit

-Mëngjesi me Valbone;

-Nisja për në Tirane nga Liqeni i Komanit.

-Ne orën 1 marrim tragetin dhe lundrojmë per 2 ore e 30 minuta.

-Dreka tek Mrizi i Zanave opsionale*

-Mberritja në Tiranë rreth orës 21:00

 

E përfshirë në çmim:

 • Transporti sipas programit
 • Akomodimi 2 netë në bujtinë
 • 2 Darka
 • 2 Mëngjese
 • Dreka e ditës së dytë
 • Guida shoqëruese
 • Transporti me furgona të zones ditën e tretë nga fshati Gjelaj në Valbonë.
 • Bileta tek Kulla e Ngujimit

Disclaimer

IntoAlbania does not operate or own any tours; IntoAlbania do not own any of the third-party providers (tour providers) nor are we under the economic control of any of these third-party providers in our platform. 

 

 

Tickets

30 available
1 Person Ticket119.00

Please fill in all required fields

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics