Loading Events

Rogner Hotel Tirana

February 17 @ 10:00 am - 3:00 pm

Photography Masterclass @Rogner Hotel

Më 17 shkurt , fotografi italian Alessandro Capoccia vjen në Tiranë me ftesë e qëndrës për arsimin joformal Creative Hub Albania.

Organizatorët e Creative Hub kontaktuan me Capoccia gjatë fotosesionit të Este Lauder në Milano të muajit dhjetor ku u lindi ideja për organizimin e eventit të parë me fotografë të njohura të modës botërore të këtij lloj. Me më shumë se 20 vjet eksperiencë dhe adresa të banimit në Paris, Tokio dhe Los Anxheles, Alessandro ka bërë shumë fotosesione për revista më të njohura si Vogue, Harper`s Bazaar, Conde Nast etj.

Në Tiranë vjen për të mbajtur ligjërata njëditore ashtuquajtur “Photography Masterclass”, dhe për të ndarë përvojën për teknikat e fotografimit dhe për të treguar disa përalla jetësore dhe bashkëpunime me modeli i Victoria Secret Miranda Ker, me moderatorja influence Anna Dello Russo, si dhe fotografi botëror Mario Testino dhe të tjerët. „Është një ndër i madh për të sjellë një fotograf që ka punuar me modele botërore dhe në kampanja të njohura botërore, i cili përveç këtо projekte ka gjetur kohë të jetë mysafir ynë në Tiranë.

Ne si qendër përpiqemi në Creative Hub të kemi ligjëruesë si drejtorët e artit, fotografët dhe drejtorët kreativ nga kompanitë më të mëdha të marketingut. Por, përveç kësaj duam të japim vlerë pikërisht me ligjërata njëditore me profesionaliste me eksperincë nga bota si Alessandro” thanë organizatorët e eventit.

Eventi do të mbahet në hotel Rogner dhe do të fillojë nga ora 10 në mëngjes. Në organizatën e Creative Hub bileta për eventin mund të blihen online në https://shop.creativehub.mk/photography-masterclass me çmim promovues për vetëm 66 EUR deri më 1 shkurt.
Më shumë informata mund të gjenden në [email protected]

Venue

Bulevardi "Deshmoret e Kombit"
Tirana, 1000 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics