Loading Events

Kinema Millennium

October 10 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Premiera e Dokumentarit “Edhe Muret Kanë Veshë”

Ju ftojmë në premierën e filmit dokumentar “Edhe muret kanë veshë”, i regjisorit Ervin Kotori, që ndjek rrugëtimin e produktit artistik me të njëjtin titull, i realizuar mbi dëshmitë gojore të të mbijetuarve të krimeve të së shkuarës komuniste në Shqipëri,nga Alketa Xhafa Mripa dhe Kristale Ivezaj Rama,
në kuadër të projektit “Përkujtojmë për të shëruar dhe parandaluar”, i mbështetur nga PNUD Shqipëri dhe Qeveria e Italisë.

10 tetor 2019
Ora 19.00
Kinema “Millenium”, Tiranë
Vlerësojmë praninë tuaj në aktivitet!

***

We are pleased to invite you to the premiere of the documentary “Even walls have ears”, film director Ervin Kotori,  that follows the journey of such an artistic product, finalized upon oral testimonies of survivors of the past communist crimes in Albania. from Alketa Xhafa Mripa and Kristale Ivezaj Rama,
In the frame of the “Remembrance to Heal and Prevent” Project, supported by UNDP Albania and the Government of Italy.

10 October 2019
19.00 PM
Cinema “Millenium”, Tirana

Looking forward to welcoming you at the event!

Venue

Murat Toptani
Tirana, 1000 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics