Loading Events

Te Bacja

December 11, 2018 @ 6:00 pm - 10:00 pm

Qendis idenë tende

🧵Qendismat, punimet me dorë apo endjet, janë tradita të artizantit shqipëtar prej shumë vitesh! 🎯Të martën, më 11Dhjetor ne duam të risjellim tek ju pikërisht punën e imët me dorë, në një pasdite ndryshe! 🙌🏻Është në dorën tonë të ruajmë dhe të mbajmë gjallë traditat tona dhe kush më mirë se @embroidery.shop.dallaku me një përvojë afro 40vjeçare në qendisma, mund ta marrë përsipër këtë nismë! 📍Ju presim @te_bacja në orën 18.00Pm, të qendisim së bashku elementë festivë në këtë fundvit! ⛄🎊🎉🎄🎄 ❤Kjo mund të jetë dhurata që mund ti bëni vetes apo një personi të afërt! ❤. 📌Mësoni një Traditë! 📌Përfitoni një eksperiencë! 📌Qendisni një dhuratë! 🏷Fee: 2000lek! 🍷 Verën e ngrohtë e frojmë ne!😉 (Së bashku me të gjitha mjetet e nevojshme për proçesin e qendisjes, ku në fund produkti i punuar ngelet i juaji!)🙌🏻🙌🏻😍😍 #QendistariDallaku #QendisIdenëTënde

Venue

Rruga Tefta Tashko
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics