Loading Events

Destil Hostel Albania

May 18 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Renia (Expo nga Endri Myrtaj)

Renia nga statusi.
Renia ne boten e pavetdijshme te gjumit dhe te endrrave.renie qe trondisin themelet e shpirtit njerezor.
Nje mundesi reflektimi me veten tone te thelle per te rivendosur dhe riekuilibruar guret tane te gravitetit me veten dhe gjerat qe na rrethojne.
Renia si mundesi rifillimi..

Venue

Rr.Qemal Gurnjaku
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics