Loading Events

Rogner Hotel Tirana

January 16 @ 9:00 am - January 18 @ 12:00 pm

Samiti i Grave të Biznesit,16-18 Janar 2020, Tiranë, Shqipëri

Për herë të parë, organizohet në Shqipëri “Samiti i Grave të Biznesit”, nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, nën kujdesin e Ministrit të Shtetit për Diasporën me mbështetjen e Ministrit të Financave dhe Ekonomisë në datat 16-17-18 Janar 2020 në Hotel Rogner, Tiranë, Shqipëri.
Gjatë ditës së parë të Samitit, më 16 Janar 2020, parashikohet zhvillimi i disa paneleve tematike sipas fushave.
Ndërsa, në datat 17 dhe18 Janar 2020, është parashikuar zhvillimi i një rrjetëzimi mes pjesëmarrësve dhe kryerja e vizitave në biznese dhe sipërmarrje të suksesshme të drejtuara nga gra sipërmarrëse në vendin tonë.
Lutemi të regjistroni pjesëmarrjen këtu: shorturl.at/gotV0

Venue

Bulevardi "Deshmoret e Kombit"
Tirana, 1000 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics