Loading Events

Tirana Art

January 11 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Say Yes to Art and Wine @Tirana Art

Hobi juaj më i ri. Art and Wine, një aktivitet ndryshe nga ato që jeni mësuar. Këtu në Art and Wine ju mund të shijoni proçesin artistik të krijimit të një pikture të bukur, e gjitha kjo duke pirë një gotë verë më miqtë tuaj.
Merni pjesë dhe zbuloni sa e mrekullueshme mund të jetë kjo përvojë.
Për të marr pjesë ju lutem kontaktoni: [email protected]
ose ne tel: +355696693666
………………………………………………………………………………………………
Your new hobby. Art and Wine, a completely different activity which has transformed art and wine into an amazing, fun, creative, social experience. Here at Art and Wine you can enjoy the artistic process of recreating a beautiful painting, all while sipping on a glass of wine with your friends.

Contact us for one of our fun painting events and find out just how wonderful this experience can be!!
Please for reservation contact us: [email protected]
or phone: +355696693666

Venue

Rruga Eduard Mano, Farkë
Tirana, Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics