Loading Events

Sheshi Skënderbej

November 9 @ 9:00 am - November 10 @ 9:00 pm

Shqipëria Punon Tokën

Një event i madh po vjen!

“Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural” dhe “Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë” organizojnë për të tretin vit rradhazi “Shqipëria Punon Tokën”.

Një event ku fermerë nga i gjthë vendi dhe sipërmarrës shqiptarë e të huaj në fushën e agrobiznesit do ekspozojnë prodhimet e tyre në zemër të Tiranës.

Më datë 9 dhe 10 nëntor, sheshi “Skënderbej” do të shndërrohet në arenën më të madhe ekspozuese dhe degustuese të prodhimeve tona bujqësore, blegtorale, agropërpunuese, akuakulturës dhe kulinarisë tradicionale.

Ky panair mbetet vitrina më e mirë për promovimin e produkteve shqiptare.

Venue

Sheshi Skënderbej
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics