Sotira Waterfall Hiking Tour - Into Albania Events
Loading Events

Berat, Albania

September 10, 2019 @ 8:00 am - April 30, 2020 @ 5:00 pm

Sotira Waterfall Hiking Tour

Buy Tickets

ENGLISH

A full-day hike to one of the most impressive water falls in Albania. Quite early, the water emerges straight out of the rock. Sotirë falls are in fact two falls: one coming from higher-up, and slim. The other straight out of the rock face, broad and wild. Naturally, the falls are biggest in spring, when the melting snow of Tomorri Mountain feeds the underground currents leading to the falls.


The trip is composed of two parts, the car trip and the hiking part. The trip by car lasts around 4 hours with a 4×4 vehicle, while the hiking part lasts around 2-5 hours, according to the preferences.

**Note: there are no restaurant services in the area so the lunch is to be brought from every participant.

Prices include:

  • Transportation with a 4×4 car.
  • Accompanying guide and local guide.

 


SHQIP

Një tur ditor ne një nga ujërat më mbresëlënës në Shqipëri, ku uji del drejtpërdrejt nga shkëmbi. Ujevarat e Sotirës në të fakt janë dy: një që vjen nga lart, e holle dhe tjetra drejt e nga fytyra
shkëmbore, e gjerë dhe e egër. Natyrisht, prurjet janë më të mëdha në pranverë, kur dëbora e shkrire e Malit të Tomorrit ushqen rrymat nëntokësore që çojnë në ujevare. Udhëtimi është i përbërë nga dy pjesë, udhëtimi me makinë dhe pjesa hiking/trekking. Udhëtimi me makinë zgjat rreth 4 orë me një automjet 4 × 4, ndërsa pjesa e shëtitjes zgjat rreth 2-5 orë, sipas preferencave.

** Shënim: në kete zonë nuk ka shërbime restoranti, kështu që dreka duhet të sillet nga çdo pjesëmarrës.

Çmimet përfshijnë:

  • Transportin me një makinë 4×4
  • Guiden shoqëruese dhe guiden lokale.

 

Disclaimer

IntoAlbania does not operate or own any tours; IntoAlbania do not own any of the third-party providers (tour providers) nor are we under the economic control of any of these third-party providers in our platform. 

Venue

Berat, Albania + Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics