TARRACA - Into Albania Events
Loading Events

Reja

September 21 @ 9:00 pm - 11:00 pm

TARRACA

@Reja.al – Rassegna estiva Notti del cinema italiano
Tarraca nga Ettore Scola
Me: Ombretta Colli, Vittorio Gassman, Ugo Tognazzi, Jean-Louis Trintignant, Marcello Mastroianni
Dramë – Itali, Francë, 1980, kohëzgjatja 124 minuta
Gjatë një mbrëmje mondane në një tarracë në Romë, jeta dhe përvojat e personazheve të pranishëm ndërthurren, të bashkuar nga mosha jo më e re dhe nga puna në komunikim. Midis tyre është Enrico, një skenarist, i cili, edhe pse gruaja e tij tenton ta nxjerrë,
ai futet në një krizë të thellë që do ta çojë në një shtëpi kure.
Në dispozicion për çdo kërkesë të mundshme
***
La terrazza di Ettore Scola
Con: Ombretta Colli, Vittorio Gassman, Ugo Tognazzi, Jean-Louis Trintignant, Marcello Mastroianni
Drammatico – Italia, Francia, 1980, durata 124 minuti
Nel corso di una sera mondana in una terrazza romana, si intrecciano le vite e le esperienze dei personaggi presenti, accomunati dall’età non più giovanissima e dal lavoro nella comunicazione. Tra loro c’è Enrico, uno sceneggiatore che, nonostante la moglie tenti di risollevarlo, versa in una profonda crisi che lo porterà in una casa di cura.
Si resta a disposizione per ogni eventuale richiesta

Venue

Bulevardi Deshmoret e Kombit
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics