Loading Events

BUNK’ART 1

December 13 @ 11:00 am - December 14 @ 1:00 pm

Teatri imersiv

Të mërkurën, më datë 5 dhjetor, nis në Bunk’Art 1 eksperienca e parë në Shqipëri e teatrit imersiv me karakter historik. Aktiviteti do të zhvillohet nga ora 11.00 deri në orën 13.00. Gjatë këtyre dy orëve hyrja në Bunk’Art 1 do të jetë falas. Gjashtë aktorë do të interpretojë po aq figura të periudhës komuniste: ata do të mund të takohen përgjatë korridoreve të Bunk’Art 1 dhe më pas në ”sallën e Kuvendit”, ku secili prej tyre do të tregojë historinë e tij. Një përvojë unike, në një mjedis unik. Me një surprizë në fund….

Ju mirepresim.

(Shfaqjet do të përsëriten, në të njejtin orar, në datat 6, 11, 12, 13, 14 dhjetor, gjithnjë me hyrje falas)

Venue

Rruga Fadil Deliu
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics