Tirana Barber's Day 2020 with Josh Lamonaca - Into Albania Events
Loading Events

The Plaza

February 25 @ 10:00 am - 3:00 pm

Tirana Barber’s Day 2020 with Josh Lamonaca

Një event Fantastik po vjen!!

ETOM për herë të parë në Shqiperi, sjell një nga stilistet më të mirë në rang botëror në fushën e stilimit për meshkuj JOSH LAMONACA.

“Tirana Barber’s Day”, është event i cili do të prezantojë një qasje, një risi, e cila do të bëjë që pjesëmarrësit të njihen me teknikat precise dhe stilet kontemporane, një ndërthurje e aftësive teknike dhe artit të stilimit.

Për të gjithë ju që jeni pasionantë në stilimin e flokëve për meshkuj, doni që në sallonin tuaj të sillni modelet më të fundit të stilimit për të gjithë klientët tuaj ? Ky është event i duhur!

Nxitoni të rezervoni biletën tuaj në www.myticket.al

Venue

Rruga 28 Nëntori
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics