Loading Events

Universiteti Mesdhetar i Shqiperise

November 15 @ 9:00 am - 3:00 pm

Tirana SME Week 2019: Transformimi i Ekonomisë sonë

Java Evropiane e SME-ve është një fushatë që synon nxitjen e sipërmarrjes në Evropë. Evente të tilla ndihmojnë sipërmarrësit ekzistues të gjejnë informacion mbi mbështetjen financiare dhe të përpiqen të inkurajojnë më shumë njerëz për të filluar një sipërmarrje të re.

Temat e diskutimit
○ Zhvillimi i qëndrueshëm i biznesit drejt BE
○ Nxitja e punësimit nëpermjet sipërmarrjeve të reja
○ Inovacioni në sipërmarrje dhe aksesi në financë

Venue

Bulevardi Gjergj Fishta
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics