Loading Events

Art Turbina

December 13, 2018 @ 7:00 pm - December 14, 2018 @ 8:30 pm

Tiranë – Koncert Vizatimor / Jazz

🇦🇱 ️Në datat 10 deri më 14 dhjetor 2018, rrjeti i Aleancave Franceze në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Shqipëri, ju propozon një koncert drejtpërsëdrejti ku ndërthuret jazz-i francez me tregimet figurative (bande dessinée). Ky projekt lindi nga takimi mes grupit Hot Club Tirana dhe dy dizenjatorëve, francezit Cédric Fortier dhe shqiptarit David Kryemadhi. Një rast i veçantë për të përjetuar njëherazi krijimin në dy zhanre të cilat gërshetohen mes tyre.

10/12 Tirana – Art Turbina, ora 19:00
11/12 Durrës – Teatri “Aleksandër Moisiu”, ora 18:00
12/12 Shkodër – Liceu artistik “Prenk Jakova”, ora 18:00
13/12 Elbasan – Teatri “Skampa”, ora 18:00
14/12 Korçë – Teatri “Andon Zako Çajupi”, ora 19:00

HYRJA FALAS

Venue

Rruga Sami Frasheri
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

Website

Developed by Frakton & Designed by project.graphics