Loading Events

Teatri Kombetar

October 15 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Tirona në art dhe kulturë (Tirona Intellectum)

Mbrëmje kulturoro-artistike, organizuar nga shoqata “Tirona Intellectum” me pjesëmarrjen e një numri të madh artistësh e intelektualësh tironsa.

Venue

Rruga Sermedin Said Toptani, Tiranë 1000
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

04 222 3022

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics