Loading Events

August 2 @ 5:00 pm - September 8 @ 8:00 pm

Trip in the Albanian Riviera

 • Tours

Buy Tickets

English

Trip Overview

 • Tiranë
 • Vlorë
 • Dhërmi
 • Gjipe
 • Llogara
 • Tiranë

 

Itinerary

Dita 1: Tiranë – Vlorë – Dhërmi

-Departure at 17:00 at the Artistic Lyceum “Jordan Misja” in Tirana;

-Coffee break;

-Arrival in Dhermi and accommodation;

-Dinner;

 

Dita 2: Dhërmi – Cave of Pirates – Gjipe

-Breakfast;

-Departure to Gjipe;

-Cave of Pirates exploring;

-Free time in Gjipe beach and canyon exploring;

-Back in Dhermi;

-Free time;

-Dinner;

-Games and clubing.

 

Dita 3: Dhërmi –Grama bay* – Llogara – Tiranë

-Breakfast;

-Speedboat ride to Grama and St. Andrea bay*;

-Free time in Dhermi;

-Coffee break in Llogara;

-Arrival in Tirana.

 

What’s included:

-All transport

-All accommodation

-2 Breakfasts

-Tour Guide

-Speedboat Ride Dhermi – Gjipe

 

Shqip

Informacione të përgjithshme

 • Tiranë
 • Vlorë
 • Dhërmi
 • Gjipe
 • Llogaara
 • Tiranë

 

Itinerari

Dita 1: Tiranë – Vlorë – Dhërmi

-Nisja në orën 17:00 tek Liceu Artistik “Jordan Misja” në Tiranë;

-Ndalesë për kafe në aksin Lushnje – Fier;

-Mbërritja në Dhërmi dhe akomodimi në hotel në Dhërmi;

-Darka në Dhërmi.

 

Dita 2: Dhërmi – Shpella e Piratëve – Gjipe

-Mëngjesi në hotel;

-Nisja për në plazhin e Gjipesë;

-Ndalesë në Shpellën e Piratëve;

-Kohë e lire për plazh dhe hulumtimin e Kanionit të Gjipesë;

-Kthimi në Dhërmi;

-Kohë e lirë;

-Darka;

-Lojra te ndryshme si tarrakos, mafja, pantomima etj

 

Dita 3: Dhërmi – Gjiri i Gramës* – Llogara – Tiranë

-Mëngjesi në hotel;

-Xhiro me skaf në Gjirin e Gramës dhe Shën Andrea*;

-Kohe për plazh në Dhërmi;

-Ndalesë në Llogara;

-Kthimi në Tiranë.

 

Përfshirë në çmim:

-Transporti sipas programit

-Akomodimi 2 netë në hotel në Dhërmi

-2 Mëngjese

-Guida shoqëruese

-Xhiro me skaf Dhërmi – Shpellë e Piratëve – Gjipe

-Verë

 

Disclaimer

IntoAlbania does not operate or own any tours; IntoAlbania do not own any of the third-party providers (tour providers) nor are we under the economic control of any of these third-party providers in our platform. 

Tickets

30 available
1 Person Ticket100.00

Please fill in all required fields

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics