Loading Events

Radio

January 17 @ 9:00 pm - January 18 @ 2:00 pm

Tulioxi (live) + Uj Pa Gaz @Radio

17 janar e premte Olimpiada Records pres. TULIOXI live + Uj Pa Gaz

#tulioxi #ujpagaz
#olimpiadarec #radiobar

TULIOXI (Firenze, Ita) është një nga personazhet më interesante të skenës ‘Nu Disco’ Italiane. Performanca e tij me bazë synth-modular live është një molotov i Acid Bass, House, Funk dhe Nu Disco.
https://soundcloud.com/tulioxi
https://www.youtube.com/watch?v=J6AcomS6sy8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1NEx-Y8YqUP6HWgFR1tWMP4B8xXazNSDn0PEjezFGjkk_pn2HUUp_Mcz0
——————————————————————————
Uj Pa Gaz (tici taci) aka Lindi, Inaktiv (Tiranë, Al)
Producent/DJ/Muzikant me prodhime origjinale dhe remix-e në labela si Tici Taci, Dogs And Vultures, Sub:sonic, Nang, Eclectics, etj…
https://soundcloud.com/ujpagaz
https://soundcloud.com/somethingspaecial/something-spaecial-vol-148-by-uj-pa-gaz

Venue

Adresa: Rruga Ismail Qemali, Pall 29,Ap 1 Tiranë
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics