Loading Events

Drimadhes

July 26 @ 9:00 pm - July 29 @ 11:59 pm

Turtle Fest 8

(AL)
Turtle Fest 8 – #FeelsLikeHome
8 YEARS – Albanian Biggest Summer Music Festival
? A celebration of love, dancing, coolness, music, summer, nature and powerful dreams.?

Drymades Beach / Albania
26, 27, 28 July 2019

Kemi kënaqësinë t’ju paraqesim sot, edicionin e 8 të Turtle Fest ?, takimi ynë i përvitshëm veror me ? muzikën që dashurojmë. ❤

2 Skena / 3 Ditë & 3 Netë / +45 Artistë Performues / +46 Orë Muzikë

Edhe këtë herë, kemi pregatitur për ju një program muzikor gjithëpërfshirës me disa prej artistëve më përfaqësues të skenave bashkëkokohore globale, të cilët, siç është tashmë zakon, gërshetohen me artistët shumë të dashur lokal.

Në datat ☀ 26, 27, 28 Korrik ju presim të krijojmë sëbashku emocione dhe kujtime të reja në natyrën e jashtëzakonshme të shtëpisë sonë të përvitshme, ? Drimadhesit.

Line Up:

Sébastien Léger (All Day I Dream/ Lost & Found Festival/ FR)
GusGus (Dj Set/ Iceland)
Hito (ENTER./Berlin)
Sabb (Radiant./ Moon Harbour/ Switzerland)
Roy Rosenfeld (All Day I Dream/ Israel)
Black Circle (Radiant./ Switzerland)
JSTAR (London/ UK)
Blend Mishkin • Roots Evolution (GR)
ITAL POT Sound System (IT)
Kled Moné (Ultra Music/ GR)
Motel Sazani Live (Terrazzza)
Qëndresa (London/ Uk)
Galouchë (Berlin/ GER)
+++ 35 artistë performues.

Informacionet mbi biletat, akomodime dhe transport, mund ti gjeni në www.turtlefest.al

Na ndiqni në:
Web: www.turtlefest.al
Facebook: https://www.facebook.com/turtlefest/
Instagram: @turtlefest.al

#TurtleFest8 #FeelsLikeHome #InfinityLove

Venue

Vlora, Albania + Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics