Loading Events

August 2 @ 7:00 am - September 30 @ 9:00 pm

Udhëtim në Parkun e Blinit – Lumi i Shalës

 • Tours

Buy Tickets

ENGLISH

General information

-Tirana

-Koman

-The Shala River

-Tirana

Duration: 2 days

Ideal Age: 18-75 years

Type: Nature-Adventure

Photo courtesy of Enea Mustafaraj

 

Itinerary

Start Point: Tiranë, Albania

Time: 07:00

 

Dita 1: Tiranë – Koman – Shala River

-Departure from Tirana at 07:00;
-Coffee break during the road;
-Trip with boats on Komani lake for about 1 hr and 30 minutes;
-Accommodation and time for relaxation at the Shala river;
-Dinner.

Photo courtesy of Enea Mustafaraj

 

Dita 2: Stupa River – Mrizi i Zanave – Tiranë

-Breakfast;
-Stupa river exploration;
-Back to Koman;
-Time for lunch at “Mrizi Zanave” restaurant;
-Back in Tirana at 20:30.

 

What’s Included:

 • All transport
 • Accommodation guesthouse
 • Dinner
 • Breakfast
 • Tour Guide
 • Boat trip
 • Wine

 


SHQIP

Informacione të përgjithshme

-Tiranë

-Koman

-Lumi i Shalës

-Tiranë

 

Kohëzgjatja: 2 ditë

Mosha Ideale: 18-75 vjeç

Lloji: Natyrë-Aventurë

 

Itinerari

Pika e nisjes: Tiranë

Koha: 07:00

Dita 1: Tiranë – Koman – Lumi i Shalës

-Nisja behet nga Tirana në orën 07:00;

-Ndalesë për kafe gjatë rrugës;

-Rreth 1 orë e 30 minuta do të lundrojme për në destinacion, duke përshkruar Liqenin e Komanit dhe më pas Lumin e Shalës, një ndër momentet me të bukur gjatë këtij udhetimit;

-Akomodimi dhe kohë për relaks tek lumi i Shalës;

-Darka me gatime tradicionale, zjarr, verë dhe lojra.

 

 

 

Dita 2: Lumi i Stupes – Mrizi i Zanave – Tiranë

-Mëngjesi;

-Eksplorim tek Lumi i Stupes;

-Kthimi me varkë për në Koman;

-Kohë për drekë tek Mrizi i Zanave;

-Kthimi në Tiranë rreth ores 20:30.

 

Photo courtesy of Enea Mustafaraj

 

E përfshirë në çmim:

 • Transporti sipas programit
 • Akomodimi 1 natë në bujtinë
 • 1 Darkë
 • 1 Mengjes
 • Guida shoqëruese
 • Transporti me Varkë
 • Verë

 

Disclaimer

IntoAlbania does not operate or own any tours; IntoAlbania do not own any of the third-party providers (tour providers) nor are we under the economic control of any of these third-party providers in our platform.

Tickets

40 available
1 Person Ticket75.00

Please fill in all required fields

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics