Loading Events

Teatri “Migjeni”

October 9, 2019 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Universi Nomad

Nata finale e festivalit te 13 “Takimet Muzikore te Dy Boteve” do te mbahet ne Teatrin Migjeni te Shkodres.

Universi Nomad eshte titulluar kjo nate tejet e veçante qe ben bashke Europen dhe Azine qendrore. Tingujt e Lahutes se rapsodes shqiptare Lumturije Nonaj do te nderthuren me tingujt e kobuzit te Kazakistanit.

Dy virtuoze nga Azia Qendrore, Aigerim Matayeva ne piano dhe Aigerim Yersainova Shuster ne vegla instrumentale tradicionale te Azise qendrore nga skenat evropiane vijne ne teatrin Migjeni te merkuren 9 tetor ora 19:00.

Nje koncert ne bashkepunim me festivalin francez Univers Nomad.

Aty ku Evropa takon Azine!

Hyrja falas per publikun.

https://www.youtube.com/watch?v=LUDaGdEH-PI

https://www.youtube.com/watch?v=_ir-Jzf3Nks

PROGRAMI
Lumturije Nonaj – Lahute
Aigerim Yersainova Shuster – instrumente tradicionale azi qendrore
AIGERIM MATAYEVA – Piano

Venue

Sheshi Demokracia
Shkoder, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics