Loading Events

August 3 @ 5:00 am - September 29 @ 9:30 pm

Valbona Trip

  • Tours

Buy Tickets

English

Trip Overview

  • Komani Lake
  • Bajram Curri
  • Valbonë
  • Prizren

Itinerary

Day 1: Tiranë – Komani Lake – Valbonë

-Depart from Tirana at 05:00 at the Jordan Misja Artistic Lyceum. (Start early to arrive at the departure time for the ferry departing at 09:00 hrs);

-Ferry ride in Komani lake for 2 hrs and 30 min;

-Coffee break in Bajram Curri;

-Depart to Valbone;

-Arrival in Valbone, traditional lunch;

-Accommodation in guest’huose;

-Time to explore the village;

-Dinner

 

 

Dita 2: Short hike at in Valbone – Prizren – Tiranë

-Breakfast;

-Hike to “Rrethi i Jubanit”

-Time to relax here from where you can see the valley;

-Lunch;

-Visit in Prizren at League of Prizren, bazzar;

-Arrival in Tirane at 21 hrs.

 

 

 

What’s included:

-All transport

-Accommodation

-All dinners

-All breakfast

-All lunches

-Tour guide

-Ferry ticket

-League of Prizren Ticket

 

Shqip

Informacione të përgjithshme

  • Liqeni i Komanit
  • Bajram Curri
  • Valbonë
  • Prizren

 

Itinerari

Dita 1: Tiranë – Liqeni i Komanit – Bajram Curri – Valbonë

-Nisja behet nga Tirana në orën 05:00 tek Liceu Artistik “Jordan Misja”. (Nisemi herët për të mbërritur në orarin e nisjes për tragetin në Koman që bëhet në orën 09:00);

-Mbërritja në Koman;

-Lundrim me traget në Liqenin e Komanit për 2 orë e 30 minuta;

-Mbërritja në Fierzë dhe nisja për në Valbone;

-Ndalesë në Bajram Curri per kafe dhe pushim;

-Mbërritja në Valbonë;

-Dreka në Valbonë me gatimet e zonës së Valbonës dhe Tropojës;

-Kohë për pushim;

-Shëtitje ne Luginën e Valbonës;

-Vizitë tek Liqeni i Xhems;

-Darka në Valbonë me gatime tradicionale.

 

Dita 2: Rrethi i Jubanit – Prizren – Tiranë

-Mëngjesi në Valbonë;

-Ecje/shetitje në shtegun për tek “Rrethi i Jubanit”;

-Kohë për pushim tek Rrethi i Jubanit nga ku mund të shihet e gjithë lugina;

-Dreka në Valbonë;

-Kthimi nga Kosova;

-Ndalesë në Prizren;

-Vizite tek Lidhja e Prizrenit, pazari i qytetit;

-Kthimi në Tiranë rreth ores 21:30.

 

Përfshirë në çmim:

-Transporti sipas programit

-Akomodimi 1 natë në bujtinë (Guest’house)

-1 Darkë

-1 Mengjes

-2 Dreka

-Guida shoqëruese

-Bileta e Tragetit

-Bileta tek Lidhja e Prizrenit

 

Disclaimer

IntoAlbania does not operate or own any tours; IntoAlbania do not own any of the third-party providers (tour providers) nor are we under the economic control of any of these third-party providers in our platform. 

Tickets

30 available
1 Person Ticket75.00

Please fill in all required fields

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics