Loading Events

Kinema Millennium

October 18 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Wild Rivers Night – Nata e Lumenjve të Egër

NATA E LUMENJVE TË EGËR është nata festive kushtuar lumenjve të fundit të egër në botë, që përfshin biseda me shkencëtarë
ndërkombëtarë dhe shiptarë, si dhe muzikë me artistë të ftuar.

Të ftuar: Klement Tockner (Austri), Robert Naiman (SHBA), Aleko Miho (Shqipëri)
Moderator: Enkel Demi
Muzikë Live nga: Asgje sikur dielli

Nata e lumenjve të egër do të zhvillohet në
Datë: 18.10.2019
Ora: 19:30 – 21:30
Vendi: Kinema Millenium, Rr. Murat Toptani, Tiranë
Hyrja e lirë!
Nuk ka nevojë për regjistrim!

WILD RIVERS NIGHT celebrates world’s last wild rivers, with talks of international renowned scientists and live music.

Presentations: Klement Tockner (Austria), Robert Naiman (USA), Aleko Miho (Albania)
Moderator: Enkel Demi
Live Music: “Asgjë Sikur Dielli”

Wild Rivers Night will take place
Date: 18.10.2019
Time: 19:30 – 21:30
Venue: Kinema Millenium, Murat Toptani St., Tirana
Free Entrance!
No registration necessary!

Venue

Murat Toptani
Tirana, 1000 Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics