Xhevahir Spahiu - shenja e një breznie - Into Albania Events
Loading Events

Komisioni i Artit dhe Trashëgimisë, Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës dhe Qendrën Kombëtare të Leximit (QKKL) organizojnë:
Xhevahir Spahiu – shenja e një breznie
Veprimtari shkencore dhe jubilare në 75-vjetorin e lindjes
Programi:
1. Fjala e hapjes nga akad. Shaban Sinani
2. Fjala përshëndetëse nga akad. Skënder Gjinushi, Kryetar i ASH
3. Fjala përshëndetëse nga znj. Elva Margariti, Ministre e Kulturës
4. Referojnë Dr. Arian Leka (ASA), akad. Ali Aliu (ASHAK), poeti Bardhyl Londo dhe Alda Bardhyli, drejtore, MK
5. I ftuar akad. Luan Starova (MANU)
– Ekspozitë retrospektive e botimeve të shkrimtarit
– Recitime nga krijimtaria e Xhevahir Spahiut nga Ema Andrea dhe pjesë në piano nga Ardita Bufaj.
Koktej
Salla “Aleks Buda”, 2 mars 2020, ora 11.00
Ju mirëpresim!

Venue

Sheshi Fan Noli
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Please on the checkout, define your desired Tour Dates.

Developed by Frakton & Designed by project.graphics