Loading Events

Bashkia Tiranë

Maj 5 @ 8:00 am - 4:00 pm

5 Maj – Dita pa makina

 SHESHI “SKËNDERBEJ”

-Ora 10:00-11:00- Koncert me korin e Liceut Artistik kombinuar me shfaqje aktrimi të fëmijëve të QKKF.
-Ora 10:00-13:00- Minipoligon qitje dhe Paintball.
-Ora 10:00-13:00- Lojëra Popullore.
-Ora 10:00-13:00- Panairi i Librit.
-Ora 10:00-13:00- Panairi i Organizatave Rinore.
-Ora 10:00- Panairi i Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura.

 BULEVARDI “DËSHMORËT E KOMBIT”

-Ora 08:00-16:00- Panairi i antikuarëve dhe njësive administrative.
-Ora 09:00- Ceremoniali I skulpturave të Partizanëve.
-Ora 09:00- Panairi i Policisë së Shtetit.
-Ora 09:00-13:00- Sport Zone.
-Ora 09:00-13:00- Aktivitetet e Eco Volis.
-Ora 09:00-13:00- Aktivitetet e EcoTirana.
-Ora 10:00-18:00- Shfaqje e filmave të vjetër shqiptarë me temë nga LANÇ.
-Ora 10:30- Performancë e 50 balerinëve.

 SHESHI “NËNË TEREZA”

-Ora 09:00- Open Muze.
-Ora 10:00- Kori I Shkollave të Mesme.
-Ora 19:00- 21:00- Këndojmë kënge partizane në sheshin “Nënë Tereza”.

 LIQENI ARTIFICIAL

-Ora 11:00- Amfiteatër – Aktivitet artistik “E ardhmja dhe shpresa”.
-Ora 10:00- Këndi i lojërave argëtuese dhe rekreative për fëmijë.
-Ora 11:00- Këndi i librit – lexojmë për fëmijët.
-Ora 10:30- Aktivitete multisportive në fushat multisportive (volej, basket, futbool, crossfit, ping-pong, shah).
-Ora 11:30- Tinguj muzikorë nga banda e qytetit përgjatë PMLAT.
-Ora 13:00- “Wing For Life Word Run 2019”.
See less
Schedule · Sunday, 5 May 2019
08:00
Panairi i antikuarëve të Tiranës
09:00
Open Muze
09:00
Ceremoniali i skulpturave të Partizanëve
10:00
Shfaqje e filmave të vjetër shqiptarë me temë nga LANÇ
10:00
Kori i Shkollave të Mesme

Venue

Sheshi Skënderbej
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics