Loading Events

Expocity Albania

Mars 15 @ 11:30 am - 12:30 pm

Agro – Line – Happy Hour @Expocity

Gjate Edicionit te 2-te, AGRO-TECH Expo & Forum 2019, ne ambientet e Expocity Albania, ne daten 15 Mars, ora 11:30-12:30, Agro-Line ju fton per nje pije prane Stende snr.1 dhe ju prezanton “Risite Teknologjike ne Bujqesi” si:

• Sistemi Anti-Bresher

• Pajisjet bujqesore me innovative ne bujqesi

Ju mirepresim!

Per info te metejshme, ju lutem kontaktoni:

[email protected]

Venue

Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

+35567 400 8765

Website

www.expocity.al

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics