Loading Events

COD- Center For Openness And Dialogue

Shkurt 28 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Balkan Girl Power Exhibition @Center For Openness And Dialogue

Ekspozita “Vajzat e Fuqishme të Ballkanit” është rezultat i një iniciative rajonale (www.balkangirlpower.org) e realizuar nga pesë organizata të shoqërisë civile në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi dhe Serbi dhe të udhëhequr nga Instituti për Kontratën Shoqërore (SCI). Mbështetur nga Western Balkans Fund, iniciativa ka sjellë së bashku 75 vajza nga pesë vendet për të dokumentuar përmes fotografisë jetën, ëndrrat dhe perspektivat e tyre, ndërsa vendet e tyre përpiqen të bëhen pjesë e Bashkimit Evropian. E kuruar nga artistja e mirenjohur britanike, Lala Meredith-Vula, ekspozita “Vajzat e Fuqishme të Ballkanit” paraqet veprat më të mira të vajzave pjesëmarrëse.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The Balkan Girl Power Exhibition is the result of a regional initiative (www.balkangirlpower.org) carried out by five civil society organizations in Albania, Kosovo, Macedonia, Montenegro, and Serbia and led by the Social Contract Institute (SCI). Supported by the Western Balkan Fund, the initiative has brought together 75 girls from the five countries to document through photography their lives, dreams, and perspectives as their countries strive to join the European Union (EU). Curated by the internationally renowned British-Albanian artist, Lala Meredith-Vula, the Balkan Girl Power exhibition presents the best works by the participating girls.

Venue

Bulevardi "Deshmoret e Kombit", No.1,1000
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics