Loading Events

Sheshi Nene Tereza

Maj 18 @ 12:00 pm - Maj 19 @ 1:00 am

Colour Day Festival Albania 2019 @Sheshi Nene Tereza

Colour Day Festival Albania 2019

Colour Day Festival kthehet në Shqipëri dhe është gati të transformojë Sheshin Nënë Tereza në një telajo të madhe me njerëz të ngjyrosur. Festivali po bëhet gjithnjë edhe më i madh. Nëse vitin e kaluar ishte fantastik, këtë vit do të jetë edhe më i mrekullueshëm! Ruaj ditën, sepse më 18 Maj do të jetojmë një eksperiencë që do të na ndryshoj perceptimin e jetës!
—————————————————————————-
Kur
18 Maj 2019
——————————————————————————
Ku
Sheshi Nënë Tereza, Tiranë, Shqipëri
——————————————————————————–
Cfarë do të ndodhë
🙌Pika shitje të ngjyrave
🙌Performanca të veçanta, surpriza dhe aktivitete
🙌live të këngëtarëve, DJ dhe bendeve të njohur në mbarë shqiptarinë dhe botën
———————————————————————————–
🔖🔖🔖🔖🔖🔖🔖
Biletat pre-sale: http://bit.ly/colourdayfestival_albania_tickets
Shitja fillon me 18 Shkurt 2019
———————————————————————————
🗞🗞🗞🗞🗞🗞🗞🗞🗞🗞
Për më shumë informacion:
📨EMAIL: [email protected]
☎TEL: +355 67 204 7800
———————————————————————————–
Na gjeni në mediat sociale:
https://www.facebook.com/ColourDayFestivalAlbania
https://www.instagram.com/colourdayfestival_albania/
https://www.colourdayfestival.com/albania/

#colourdayfestival_albania #18maj #2K19 #Tirana

——————————————————————————–
Colour Day Festival Albania 2019

Colour Day Festival returns to Albania and is ready to transform Mother Tereza Square to an even bigger canvas of colourful people. The festival keeps getting bigger and bigger, so if last year was great, this year is going to be awesome! So save the day because on May 18th we are going to live a lifechanging experience!
—————————————————————————-
When
18 May 2019
————————————————————————–
Where
Mother Tereza Square, Tirana, Albania
—————————————————————————-
🔖🔖🔖🔖🔖🔖🔖
What is going to happen
🙌Group drops of colour
🙌Special acts, surprises and activities
🙌Live performance of worldwide famous singers, DJs and Bands.
—————————————————————————-
For more information:
📨EMAIL: [email protected]
☎TEL: +355 67 204 7800
—————————————————————————-
Find un on social media:
https://www.facebook.com/ColourDayFestivalAlbania
https://www.instagram.com/colourdayfestival_albania/
https://www.colourdayfestival.com/albania/

Venue

Tirana, Albania + Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics