Loading Events

Xheko Imperial

Mars 21 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Darkë gastronomike “Goût de France/Good France” @Xheko Imperial

🇦🇱 GASTRONOMI

Ditën e enjte, më 21 mars, restorante nga e gjithë bota do të bashkohen për të sjellë një menu sipas traditës origjinale gastronomike franceze. Katër restorante franceze do të marrin pjesë në këtë organizim, në qytetet : Tiranë (Pastiçeria franceze, Sheqer Pikant së bashku me JaMystic), Elbasan (Le paname), dhe Korçë (Le Petit Paris).

Në Restorantin “Karlsberg”, Xheko Imperial, darka do të organizohet nga shefi francez Williams Jacquier, i zgjedhur si “Mjeshtër Kuzhine” në vitin 1996, shef i restorantit “Le Vivarais” i certifikuar “Bouchon Lyonnais” dhe emëruar “Toques Blanches”, i cili ka ardhur posaçërisht nga Lyoni (Francë) për këtë aktivitet, në bashkëpunim me shefat dhe ekipet e Hotelit Xheko Imperial.

Darka është me pagesë dhe rezervimi bëhet pranë hotel “Xheko Imperial”. Tel: +355 69 203 3663 ou +355 68 202 4235


🇫🇷 GASTRONOMIE

Le jeudi 21 mars, des établissements du monde entier se rassemblent pour servir un menu dans la plus pure tradition gastronomique française. En Albanie, quatre restaurants français participent à l’opération à Tirana (la Pâtisserie française, Sheqer Pikant avec JaMystic), Elbasan (Le Paname) et Korça (Le Petit Paris).

Au restaurant Karlsberg du Xheko Imperial, le dîner sera organisé par le chef français Williams Jacquier venu spécialement de Lyon (France) pour l’occasion, élu “Meilleur Ouvrier de France” en 1996, chef du restaurant “Le Vivarais” certifié “Bouchon lyonnais” et labellisé “Toques Blanches”, en collaboration avec les chefs et les équipes de l’hôtel Xheko Imperial.

Dîner payant, réservation auprès de l’hôtel Xheko Imperial.
Tel: +355 69 203 3663 ou +355 68 202 4235

Venue

Rruga ibrahim Rugova
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics