Loading Events

Kalaja e Tiranës

Maj 18 @ 9:00 am - 9:00 pm

Dita e Qytetit të Roskovecit @Kalaja e Tiranes

Dita e Qytetit të Roskovecit tek Kalaja e Tiranës! Një panair i kulturës, traditës dhe vendeve turistike të qytetit të Roskovecit. Ju ftojmë të shtunën, më 18 Maj!

#kalajetiranes #ditaeroskovecit #ditaeqytetitteroskovecit #familjatoptani #kalaja #visittirana #visitalbania

Venue

Shëtitorja Murat Toptani
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics