Loading Events

Kinema Imperial Agimi

Mars 20 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Filmi « Les Diaboliques » nga Henri-Georges Clouzot @Kinema Agimi

🇦🇱 KINEMA
Cikli « klasikët e kinemasë franceze »
« Të Djallëzuarit » nga Henri-Georges Clouzot
(1955 – 1 orë 54 min – dramë)

Në një institucion për edukimin e djemve të rinj, Christina dhe Nicole, njëra bashkëshortja dhe tjetra e dashura e drejtorit Michel Delasalle, bashkojnë forcat për të vrarë burrin të cilin tashmë e urrejnë. Por disa ditë pas vrasjes, trupi i tij zhduket…

Në frëngjisht me titra në shqip – Organizuar nga : Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit, Instituti Francez

🇫🇷 CINEMA
Cycle « classiques du cinéma français »
« Les Diaboliques » d’Henri-Georges Clouzot
(1955 – 1h54 – drame)

Dans une institution destinée à l’éducation des jeunes garçons, Christina et Nicole, respectivement épouse et maîtresse du directeur, Michel Delasalle, s’associent afin d’assassiner l’homme qu’elles ont fini par haïr. Mais quelques jours après leur méfait, le corps de Michel disparaît…

En français sous-titré albanais – En français sous-titré albanais – Organisé par : Archives Nationales du Film d’AlbaniE, Institut français

Venue

Tirana, Tirana Albania + Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics