Loading Events

Kalaja Rozafa

Maj 17 @ 10:00 am - 1:00 pm

Fluturon, fluturon balona.

Bashkepunim ne te mire te komunitetit dhe trashegimise kulturore!,

Muzeu Historik Shkoder, DRKK Shkoder, DAR Shkoder dhe Bashkia Shkoder organizojne ne ambientet e Kalase “Rozafa” eventin “Fluturon, fluturon… balona”, ku se bashku me nxenesit e shkollave 9-vjecare do te leshohen balonat e ndertuara ne menyre tradicionale javen e kaluar, e te dekoruara me vizatimet e vete nxenesve te realizuara sipas modeleve te ofruara nga objektet e ekspozuara ne Muze. Eventi organizohet me rastin e Dites Nderkombetare te Muzeumeve.

Venue

Rruga Kalasë
Shkoder, Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics