Loading Events

Kalaja e Krujes

Maj 19 @ 11:33 am - 2:33 pm

Food Fair at the Castle 2019

Kulinaria shqiptare promovohet në Kalanë e Krujës. Gratë dhe vajzat krutane për një ditë të vetme do të promovojnë shijen më të zgjedhur të gatimeve tradicionale për qindra vizitorë të qytetit historik. Masterchief të njohur do të shpallin edhe recetën më të mirë të panairit. Gjithashtu bizneset turistike që operojnë në territorin e kalasë do ti bashkohen panairit duke prezantuar gatimet e tyre më tipike. Panairi do të shoqërohet në mënyrën më origjinale nga muzika tradicionale dhe repertori i papërsëritshëm i Pleqve të Krujës.

Ky panair mbështetet nga Ministria e Kulturës, Bashkia Krujë, AADF, TID Kruja, Muzetw e Krujës, DRKK Durrës & Kruja Hospitality

Vendi: Kalaja e Krujës
Kur: Ora 11:30, E dielë, 19 Maj

Venue

Rruga Kala
Kruje, Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics