Loading Events

Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”

Maj 24 @ 6:00 pm - 7:30 pm

Fotografia si ritual @Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”

Programi mbi ekspozitën “Dinastia Marubi: Njëqind vite të studios fotografike shqiptare” do të mbyllet me bisedën e studiuesit Zef Paci mbi fotografinë e arkivës Marubi duke u përqendruar në këndvështrimin e saj si një ritual. Kjo qasje është shtjelluar në librin e tij “Marubi, Fotografia si ritual” si dhe në ekspozitën “Marubi, rituali fotografik” (Triennale, Milano). Ritual që në rrugëtimin përmes situatash e realitetesh të larmishme i bashkohet jetës, ritualeve dhe historive të njerëzve duke na i shfaqë në një mënyrë të posaçme.

Venue

Rruga: "Kolë Idromeno", Nr. 32, 4001
Shkoder, Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics