Loading Events

Universiteti i Tiranës, Godina Liria, Aula Magna

Mars 25 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Frankofoni : Koncert klasik “Me hapin e kohës”

🇦🇱 MUZIKË
25 mars, ora 19:00 – Universiteti i Tiranës, Godina Liria, Aula Magna

Ky koncert do të mbledhë solistë të orkestrës së Operës së Parisit dhe të orkestrës filarmonike të Radio-France. Olivier Doise (në oboe), Eric Lacrouts (në violinë), Laurent Verney (në alto) dhe Vlorent Xhafaj (në violonçel) do të interpretojnë Mozart-in si dhe vepra të tjera madhore të shekullit të XX : “Les trios” të Jean Cras, nga Gideao Klein dhe nga Kreshnik Alickaj.

Organizuar nga : Shoqata Different Trains, Ambasada e Francës

🇫🇷 MUSIQUE
25 mars à 19h00 – Université de Tirana, bâtiment Liria, Aula Magna

Ce concert réunira des solistes de l’orchestre de l’Opéra de Paris et de l’orchestre philarmonique de Radio-France. Olivier Doise (hautbois), Eric Lacrouts (violon), Laurent Verney (alto) et Vlorent Xhafaj (violoncelle) interprèteront Mozart ainsi que des œuvres majeures du XXe siècle : les trios de Jean Cras, de Gideon Klein et de Kreshnik Alickaj.

Organisé par : Association Different Trains, Ambassade de France

Venue

Tirana, Albania + Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics