Loading Events

Expocity Albania

Mars 16 @ 9:30 am - 5:00 pm

Global GAP TOUR 2019 @Expocity Albania

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Shqipërisë (MBZHR) dhe RisiAlbania janë të lumtur për të njoftuar se GLOBALG.A.P. TOUR është drejt rrugës për në Shqipëri. Ky event është një mundësi e përkryer për t’u takuar me pronarët e një prej standardeve më të mëdha në botë dhe për të mësuar prej tyre se si ta çoni biznesin tuaj në nivelin tjetër.

Bashkohuni me ne në GLOBALG.A.P. TOUR 2019 në Tiranë, Shqipëri më 16 Mars. Të mikëpritur pranë Expocity Albania gjatë edicionit të dytë të Agro-Tech Expo & Forum 2019 , GlobalG.A.P do të ofrojë informacion të dobishëm për grumbulluësit dhe eksportuesit e fruta perimeve, prodhuesve, koperativat, supermarketet, konsulentët dhe trupat certifikuese. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për rrjetëzim dhe takime me partnerë biznesi dhe ofrues të shërbimeve si dhe për të hyrë në zinxhirin furnizues të BE-së, prodhimi Shqiptar duhet të rrisë konkurrueshmërinë duke përmbushur kërkesat e sigurisë, standartet për një bujqësi të qëndrueshme.

Pjesëmarrësit do të mësojnë rreth standartit GLOBALG.A.P, si të rrisin sigurinë ushqimore dhe standardet rajonale, si të aplikohen standartet në kontekstin Shqiptar, dhe kërkesat e tregut ndërkombëtar.

Vizitoni për më shumë informacion: https://www.globalgap.org/uk_en/media-events/tour/tour-2019/tour-2019-albania/

The Ministry of Agriculture and Rural Development of Albania (MARD) and RisiAlbania are excited to announce that the GLOBAL G.A.P. TOUR is on its way. The tour is the perfect opportunity to meet the owners of one of the biggest standards in the world and learn from them how to take your business to the next level. Attendees will learn about the GLOBALG.A.P. standard, how to increase food safety and standards regionally, how to apply the standard in the Albanian context, and international market requirements.

Join us at the GLOBALG.A.P. TOUR 2019 in Tirana, Albania on the 16th of March. Hosted at Expocity Albania during the 2nd Edition of Agro-Tech Expo & Forum 2019 , the GLOBALG.A.P. TOUR will provide useful information to fruits and vegetables’ agrocollectors, exporters, producers, cooperatives, supermarkets, consultants and certification bodies. It will also be an excellent opportunity to network and meet business partners and service providers.

Visit: https://www.globalgap.org/uk_en/media-events/tour/tour-2019/tour-2019-albania/

Venue

Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Phone

+35567 400 8765

Website

www.expocity.al

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics