Loading Events

Stela Resort

Janar 26 @ 9:00 pm - Janar 27 @ 1:00 am

Juliana Pasha & Band @Stela Resort

Të Shtunat Te Stela tashmë traditë dedikuar muzikës së mirë dhe argëtimit.
Rikthehet Juliana Pasha e shoqëruar nga Lind Islami dhe Venera Lumani.
Argëtim i siguruar për të gjithë familjen dhe për të ftuarit tuaj.
Ju pret Gatimi, Birra dhe Muzika më e mirë.
Rezervo në 067 20 333 09

Venue

Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
Tirana, Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics