Loading Events

Amfiteatri i Tiranës

Maj 17 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Këngët e Liqenit

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit çel festimet e Vitit Jubilar me koncertin live “Këngët e Liqenit”. Ben Duro & friends mbledhin në Amfiteatrin e Tiranës me 17 maj jo vetëm nostalgjikët, por edhe këdo që do të dëgjojë muzikë të mirë dhe origjinale. Këngët e viteve 80 që ky grup artistësh interpretoi te Parku i Liqenit, jashtë sallave të mbyllura e kontrolluara, ishin një shkëndijë lirie dhe rebelizmi.
Këngët e liqenit janë tipike tingull i pastër shqiptar, janë melodi që nuk do të vdesin kurrë, sepse janë origjinale, nuk janë kopje të asnjë rryme dhe komercializmi. Ben Duro & Friends, vijnë në Amfiteatrin e Tiranës me një repertor nostalgjik.
17 Maj 2019 @ Amfiteatri i Tiranës

Venue

Sheshi Skënderbej
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics