Loading Events

Destil Hostel Albania

Mars 15 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Kerkimet nenujore ne Shqiperi dhe Incidenti i Kanalit te Korfuzi @Destil

Auron Tare, mban nje bisede te hapur mbi Kerkimet nenujore ne Shqiperi dhe Incidentin e Kanalit te Korfuzit.

Venue

Rr.Qemal Gurnjaku
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics