Loading Events

Teatri Migjeni

Mars 15 @ 7:00 pm - Mars 16 @ 9:30 pm

Prandevere me kangë 2019 @Teatri Migjeni

Prandvera troket në teatrin ” Migjeni” 🙂
20 kangëtarë dhe 8 intrumentist sjellim aromën e kësaj stine!
Në datat 15 dhe 16 mars, ora 19:00
Biletat janë pranë sportelit të teatrit nga ora 9-13 dhe 17-19
Çmimi 300 lekë.
Mirë se të vini!
#70vjetteater
#teatrimigjeni

Venue

Sheshi Demokracia
Shkoder, Albania
+ Google Map

Developed by Frakton & Designed by project.graphics