Loading Events

Teatri Andon Zako Cajupi

Maj 16 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Shfaqja Kësulkuqja @Teatri i Kukullave

Fëmijë të dashur 😍
👉Në datë 16 Maj
👉Ora 18:00
📍Në Teatrin e Kukullave

Shfaqja Kësulkuqja dhe Ujku grykës do shfaqjen për ju nga fëmijët e kursit të aktrimit 🎭

Ju mirëpresim 🤗

Venue

Bulevardi Gjergj Kastrioti
Korce, Albania
+ Google Map

Developed by Frakton & Designed by project.graphics