Loading Events

Hemingway Fan Club Albania

Prill 30 @ 12:00 pm - 6:30 pm

Swing Marathon IV

Hemingway Fan Club Albania organizon:
Swing Marathon IV
#andrrantren vazhdon!
International Jazz Day
30 prill 2019
Tiranë-Shkodër

Jemi gati!
Le t’i japim përsëri shumë dashni, ngjyra, swing dhe hare për 12 orë trenit, rrugicave, Kafes së Madhe dhe të magjishmit teatër Migjeni që këtë vit feston 70 vjetorin e hapjes!
Për më tepër, vetëm pranë #HemingwayBar.

Shihemi 🙂

Hemingway Fan Club Albania organizes:
Swing Marathon IV
#andrrantren continues!
International Jazz Day
April 30, 2019
Tirana-Shkoder

We are ready!
Let’s give a lot of love, colors, swing and joy for 12 hours, to the train, to the alleyways, to “Kafja e Madhe” and to the magical Migjeni Theater, this year celebrating the 70th anniversary of its opening!
For more information, only at #HemingwayBar.

See ya 🙂

Venue

Kont Urani
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics