Loading Events

Komiteti – Kafe Muzeum

Janar 27 @ 10:00 am - 1:00 pm

Trajnim: Inteligjenca Emocionale & Suksesi

Kur themi njeri i suksesshëm, menjëherë na vjen në mendje një njeri i zgjuar dhe me inteligjencë të lartë. Është e vërtetë, një njeri i tillë mund të jetë i suksesshëm por jo vetëm. Suksesi i një individi nuk shënjohet vetëm nga koefiçenti i inteligjencës së tij, një element shumë i rëndësishëm që të bën vërtet njeri të suksesshëm është inteligjenca emocionale për të cilën shumë pak kemi dëgjuar të flitet, pavarësisht se çdo njeri prej nesh mund ta zotërojë.
Çfarë është inteligjenca emocionale?
Si mund ta rrisim atë?
Për çfarë na shërben ajo?
Qëllimi trajnimit është që tregut të punës t’i ofrojmë kandidat kualitativ për pozitat që ata kërkojnë dhe njëkohësisht t’i përgatisim të gjithë të interesuarit që t’i plotësojnë kushtet bazë për të qenë të suksesshëm në punë. Aftësitë intelektuale nevojiten për të kryer aktivitetet mendore, sa më lartë të ngrihet në përgjegjësi brenda organizatës, aq më tepër inteligjencë emocionale i duhet individit për të kryer punën me sukses.

Aplikimi: Dërgo EMER,MBIEMER, PROFESION, CEL në https://bit.ly/2EU5Y1s
Kohëzgjatja: Datë 27 JANAR 2019, Ora 10:00-13:00
Vendodhja: Komiteti Kafe Muzeum, Tiranë
Pagesa: 1000 leke (të reja)
Mund të marrin pjesë në trajnim të interesuar të moshës 18-40 vjec
Në fund të trajnimit pjesëmarrësit pajisen me certifikatë Pjesëmarrje

Venue

Tirana, Albania + Google Map

Notification

Developed by Frakton & Designed by project.graphics