Loading Events

Teatri Migjeni

Mars 16 @ 10:30 am - Mars 17 @ 12:00 pm

” TRE KECAT DHE UJKU” @Teatri Migjeni

Për spektatorin më të dashur ! 🙂
” TRE KECAT DHE UJKU”
Në datat 16-17 mars .
Ora 10:30 dhe 11:30.
Dy shfaqje në ditë.
Çmimi i biletes 100 Lekë.
Biletat gjenden pranë sportelit të teatrit nga ora 9-13 dhe 17-19.

Mirë se të vini!

#70vjetteater #teatrimigjeni

Venue

Sheshi Demokracia
Shkoder, Albania
+ Google Map

Developed by Frakton & Designed by project.graphics