Loading Events

← Back to Events

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë

Upcoming Events

Prill 2019

Brass Dance @Amfiteatri i Tiranës

Jeta e natës, Të veçanta

Prill 29 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë

Sheshi Skënderbej

Tirana

Developed by Frakton & Designed by project.graphics